EREDMÉNYEINK


Ezen az oldalon diákjaink és felkészítő tanáraik szakmai eredményeit, elősorban a különféle (országos, fővárosi, kerületi) versenyek aktuális eredményeit adjuk közre.

 

tovabb nyil bal

Az almenüpontokban bemutatjuk az OKTV-döntős tanulóinkat 1999-től napjainkig, valamint az elmúlt tanév fontosabb versenyeredményeit.

 

Balassis diák nyerte az idei Zrínyi IIona Matematikaversenyt

2018. április 20.

A Zrínyi Ilona Matematikaverseny országos döntőjét ebben az évben ismét Kecskeméten rendezték meg, amelyen iskolánk tanulója, Op Den Kelder Ábel első helyezést ért el.

Bővebben: Balassis diák nyerte az idei Zrínyi IIona Matematikaversenyt

Budapest, a forradalmak városa - balassis diákok a döntőben

2018. április 20.

Az 1956-os Szabadságharcosok Világszövetsége által is támogatott Budapest, a forradalmak városa c. országos történelmi-honismereti vetélkedő  döntőjébe jutottak, s ott 5. helyezést értek el Stubnya János Domonkos és Szabadkai Márton 11. b osztályos tanulók.

Bővebben: Budapest, a forradalmak városa - balassis diákok a döntőben

Bécsi mesemondó versenyen voltak diákjaink

2018. április 20.

Április 14-én (szombaton) az Ausztriai Magyar Pedagógusok Egyesületének szervezésében mesemondó versenyen vett részt iskolánk két tanulója: Tóbiás Levente (5. a) és Kertész Domokos (6. a).

Bővebben: Bécsi mesemondó versenyen voltak diákjaink

Balassis sikerek a SZAKE közismereti versenyein

2018. április 4.

Az idén is eredményesen szerepeltek diákjaink a Szakmai Középiskolásokért Kulturális Egyesület (SZAKE) közismereti versenyein a tavaszi szünet előtt megrendezett országos döntőben.
Az „Örökségünk ’48” történelmi, a „Magyarország az én hazám”  és az „Erdélyország” című honismereti, illetve a „Magyarok Európában” és a „Magyarországi cigány-roma nemzetiségek” című állampolgári vetélkedők összevont döntője Budapesten, a Stefánia Palotában zajlott le. A rendezvényt Glovicziki Zoltán, az Oktatási Hivatal elnöke nyitotta meg.

Bővebben: Balassis sikerek a SZAKE közismereti versenyein

Balassis diák nyerte a Bátaszéki Matematikaverseny döntőjét

2018. március 14.

Op Den Kelder Ábel 6.b osztályos tanulónk megnyerte a Bátaszéki Matematikaverseny országos döntőjét! A rangos versenyben több diákunk is szép eredményt ért el.

Bővebben: Bátaszéki Matematikaverseny

Szép Magyar Beszéd - fővárosi döntő

2018. március 5.

Az idei fővárosi döntőn a  gimnazisták 60 fős mezőnyében szerepelt iskolánk két továbbjutó tanulója: a 9. évfolyamról, az Új Nemzedék Központ mentorált tanulója, Szabó Kíra 9. B osztályos tanuló, és Gábor Lili 10. B osztályos diákunk.

Bővebben: Szép Magyar Beszéd - fővárosi döntő

Nagy Dániel sikere a matematika OKTV-n

2018. március 3.

Nagy Dániel 12. A osztályos tanulónk matematika tantárgyból az Országos Középiskolai Tanulmányi Verseny döntőjébe jutott. Gratulálunk és további eredményes versenyzést kívánunk! (Felkészítő tanára: Börzsei Katalin tanárnő.)