EREDMÉNYEINK


Ezen az oldalon diákjaink és felkészítő tanáraik szakmai eredményeit, elősorban a különféle (országos, fővárosi, kerületi) versenyek aktuális eredményeit adjuk közre.

 

tovabb nyil bal

Az almenüpontokban bemutatjuk az OKTV-döntős tanulóinkat 1999-től napjainkig, valamint az elmúlt tanév fontosabb versenyeredményeit.

 

Volt diákunk rovata az Édes Anyanyelvünkben

2018. február 9.

Blankó Miklós, iskolánk volt diákja – munkatársával, Mayer Péterrel közösen – rendszeresen jelentkezik a Szó szót követ című rovattal az Édes Anyanyelvünkben, amely a legolvasottabb nyelvészeti folyóirat Magyarországon, felelős szerkesztője Grétsy László.

Bővebben: Volt diákunk rovata az Édes Anyanyelvünkben

Balassis diák képviselheti hazánkat az Ifjú Kutatók Nemzetközi Konferenciáján

2018. február 8.

Nagy Dániel 12. A osztályos diákunk (mellékelt képünkön) az országos válogatón bejutott abba az 5 fős diákküldöttségbe, amely Magyarországot képviseli az Ifjú Kutatók Nemzetközi Konferenciáján (ICYS). Az esemény április 26-án lesz Belgrádban, ahol egyéni indulóként adja elő angol nyelvű prezentációját kutatási témájából (Acoustic levitation).

Bővebben: Balassis diák képviselheti hazánkat az Ifjú Kutatók...

„Haza és haladás” - balassis siker az országos történelemversenyen

2017. november 25.

A Haza és haladás című országos történelemversenyen, melynek döntőjét Pestszentlőrincen rendezték, a 8. helyen végeztek iskolánk diákjai: Stubnya János Domonkos és Szabadkai Márton (11. b osztály).

Bővebben: Haza és haladás

Gokart siker a világdöntőn

2017. november 20.

Nagy Sándor 10. c osztályos tanuló november 4-11. között részt vett és eredményesen szerepelt a gokart Rotax Grand Finals világdöntőn.

Bővebben: Gokart siker a világdöntőn

Színezd Újra! Alkotói Napok 2017

2017. november 18.

"Színezd Újra! Alkotói Napok 2017" című pályázat keretében a MÁV Zrt. két budapesti, monori és füzesabonyi aluljáróját festették ki fiatalok. Az őszi szünetben két napig alkotott a balassis diákok Csillagkép nevű csapata Kőbánya-Felső 60 méteres aluljárójának falára. Szép számban érkeznek visszajelzések, amelyekben az aluljáróban közlekedők és a televíziónézők méltatják munkáikat. Ezúton gratulálunk a balassis tanulóknak!

Bővebben: Színezd Újra! Alkotói Napok 2017

Sikerek a Bolyai Matematikaversenyen

2017. november 15.

A Bolyai Matematika Csapatverseny országos döntőjében idén is szép eredményeket értek el tanulóink.

Bővebben: Sikerek a Bolyai Matematikaversenyen 2017

Rajzverseny Szent László nyomában

2017. november 10.

Szépen szerepeltek diákjaink a Szent László nyomában c. rajzversenyen, a kőbányai Szent László Gimnáziumban.

Bővebben: Rajzverseny Szent László nyomában