Felvételi tájékoztató

2014. november 18.

December 1-jén 18 órai kezdettel felvételi tájékoztatót tartunk a nyolc évfolyamos gimnáziumba jelentkező gyermekek szülei számára. A tájékoztatón az érdeklődők megismerhetik a Balassi Bálint Nyolcévfolyamos Gimnázium tehetséggondozó programjának főbb elemeit, valamint információkat szerezhetnek az aktuális felvételi eljárás folyamatáról.

Bővebben: Felvételi tájékoztató 2014

Gimnáziumunk felvételi eljárási rendje

2014. október 30.

A Balassi Bálint Nyolcévfolyamos Gimnázium felvételi eljárási rendje (a következő tanévre vonatkozóan) letölthető innen.

Képesség- és készségszint fejlesztése

2014. szeptember 6.

Tanfolyam indul a Balassi Gimnáziumban az általános iskola alsó tagozatát végző tanulók számára. Az érdeklődők számára szülői értekezletet tartunk.

Bővebben...

Megjelent az ideiglenes felvételi jegyzék

2013. március 12.

A 2014/15-ös tanévre 198 tanuló adta be jelentkezését a Balassi Bálint Nyolcévfolyamos Gimnáziumba. A felvételi eljárás a szóbeli vizsgákkal lezárult. A diákok felvételi rangsora a hozott osztályzatokból, a központi írásbeli vizsga, valamint a szóbeli meghallgatás eredményei alapján készült el.

Bővebben: Ideiglenes felvételi jegyzék 2014

Megjelentek az oldalirányú felvételi vizsgák keretszámai

2014. március 3.

A Balassi Bálint Nyolcévfolyamos Gimnázium oldalirányú felvételi vizsgát hirdet a 2014/2015. tanévre vonatkozóan.

Az egyes évfolyamokra vonatkozó férőhelyekről és a felvételi eljárásról bővebben...

Pótló szóbeli felvételi

2014. február 28.

Március 4-én (kedden) 9:00 órától tartjuk a pótló szóbeli felvételi vizsgát azoknak az iskolánkba jelentkezett 4. osztályos kisdiákoknak, akik igazoltan maradtak távol a február 24-ei szóbeli felvételiről.

Fontos információk a 4. osztályos felvételizőknek

2014. január 25.

Az alábbiakban fontos információkat közlünk a 4. osztályos felvételizők számára az írásbeli feladatlapok megtekintésével és a felvételi eljárás további menetrendjével kapcsolatban.

Bővebben: Fontos információk a felvételizőknek 2014

Kezdődik a felvételi eljárás

2013. december 5.

A gimnáziumunkba jelentkezni kívánó negyedikes tanulók számára fontos határidő közeledik. 2013. december 10-ig kell beadni az írásbeli felvételi vizsgára a jelentkezési lapot a gimnázium titkárságán.

Bővebben: Kezdődik a felvételi eljárás