Iskolánk ismét csatlakozik a Fenntarthatósági témahéthez

Bővebben: Fenntarthatósági témahét 2024

Nagyoktól kicsiknek - NTP-INNOV-21-0239

Az alábbiakban olvashatják az NTP-INNOV-21-0239 pályázati számú Természet-tudomány, nagyoktól kicsiknek című projekt beszámolóját.

logók-honlapra-NTP

Bővebben: Nagyoktól kicsiknek

Komplex környezetvizsgálat - NTP-MTTD-20-0195

Az alábbiakban a Nemzeti Tehetségprogram NTP-MTTD-20-0195 számú, Komplex környezetvizsgálat: bioindikáció, biodiverzitás a természettudományok és a digitális eszközök segítségével című pályázat beszámolóját olvashatják.

logók-honlapra-NTP

Bővebben: NTP-MTTD-20-0195

Fenntarthatósági témahét programok

2023. április 12.

Az idei tanévben megrendezésre kerülő Fenntarthatósági témahét programjait az alábbi plakátok mutatják be. Várjuk a jelentkezéseket a meghirdetett projektekre!

Bővebben: Fenntarthatósági témahét 2023

Őszi pillanatképek a Balassi kertjéről

2022. november 27.

Bővebben...

Megújult az iskolakertünk

2019. november 5.

Iskolakertünk már a nyári időszakban a következő tanév kertrendezésével előkészült a 2019/20-as tanévre. Az ÖKO-SZAKKÖR lelkes gondozásában lévő kertrészünket tudtuk fenntarthatóvá tenni. Ehhez anyagi támogatást az önkormányzat részéről Nagy Anikó képviselő asszony jóvoltából kaptunk, amit anyagbeszerzésre fordítottunk.

Bővebben: Megújult az iskolakertünk

Madárvédelmi kiállítás a Balassiban

2018. december 14.

Miért is fontos, hogy egy kicsit jobban megismerjük a madarakat? Milyen szokásaik vannak, mire érdemes figyelni abban az időszakban, amikor igyekszünk segíteni nekik, hogy átvészeljék a telet? Többek között ezekre a kérdésekre is válaszokat kaphatunk annak a kiállításnak az anyagából, amit iskolánk ÖKO-szakkörös diákjai készítettek Marosiné Dékán Andrea tanárnő vezetésével.

Bővebben: Madárvédelmi kiállítás a Balassiban