bkftlogo

„Olvass természettudományt!” - természettudományos vetélkedő

2017. szeptember 20.

A tavalyi évhez hasonlóan újra meghirdetjük vetélkedőnket, ahol minden fordulóban egy, a természettudományokhoz kapcsolódó irodalmi művet kell elolvasni, és a hozzá tartozó feladatlapot kitölteni. Szeretnénk, ha minél több balassis diák kedvet kapna az olvasáshoz, és látná, hogy a természettudományok mennyire érdekesek és milyen nagy szeletét ölelik fel az életünknek.

Bővebben: „Olvass természettudományt!” - természettudományos vetélkedő

KONCEPCIÓ a globális felelősségvállalásra nevelésről

2017. május 10.

A "Koncepció a globális felelősségvállalásra nevelésről a formális és nem-formális oktatásban Magyarországon" c. dokumentum letölthető innen.

A kupakgyűjtés eredményei - 2017. április

2017. április 30.

Az alábbiakban közzétesszük a kupakgyűjtés eredményeit (eredménylista, oklevelek).

Bővebben: A kupakgyűjtés eredményei - 2017. április

A természettudományos vetélkedő eredményei

2017. április 10.

Az elmúlt napokban hirdettünk eredményt a március végén megtartott iskolai természettudományos vetélkedővel kapcsolatban.

Eredmények bővebben...       Feladatok megoldásai bővebben...

„Olvass természettudományt!” - lezárult a vetélkedő

2016. augusztus 30..

Az elmúlt tanévben egy 9 fordulóból álló vetélkedőt hirdetünk, ahol minden fordulóban egy, a természettudományokhoz kapcsolódó irodalmi művet kellett elolvasni, és a hozzá tartozó feladatlapot kitölteni. Az alábbiakban közzétesszük a vetélkedősorozat eredményeit:

Bővebben: eredmények...

Olvass természettudományt! - természettudományos vetélkedő

2015. szeptember 1.

Egy 9 fordulóból álló vetélkedőt hirdetünk, ahol minden fordulóban egy, a természettudományokhoz kapcsolódó irodalmi művet kell elolvasni, és a hozzá tartozó feladatlapot kitölteni. Szeretnénk, ha minél több balassis diák kedvet kapna az olvasáshoz, és látná, hogy a természettudományok mennyire érdekesek, és milyen nagy szeletét ölelik fel az életünknek.

Bővebben: Olvass természettudományt

A természettudományos vetélkedő eredményei

2015. április 9.

2015. március 18-án sikeresen lezajlott a biológia-kémia-földrajz-természetismeret munkaközösség által szervezett természettudományos vetélkedő. A részletekről az alábbiakban lehet olvasni.

Bővebben: Természettudományos vetélkedő 2015

Lezárult a természettudományos pályázat

2013. július 12.

Sikeresen lezajlottak a természettudományok népszerűsítésére kiírt "Tudomány és technika" c. pályázatban kitűzött programok, köztük a programot záró tábor is.

Bővebben: Lezárult a természettudományos pályázat