Szalagavató 2015

2015. november 30.

Iskolánk egyik legmeghatározóbb ünnepségét, a végzős diákok szalagavatóját 2015. november 21-én szombaton tartottuk a pestszentimrei Sportkastélyban.

A rendezvény elején a 11. évfolyamos diákok egy nagyszabású műsorral köszöntötték a vendégeket. A műsor - eltérően az eddigi évek hagyományaitól -, számos műfajt ölelt át, az irodalomi-kulturális áttekintéstől, az éneken és zenekaron át a táncig. Ezt követően a 12. A osztályfőnöke, Erdélyiné Bérczi Enikő, majd a 12. B osztályfőnökei, Vida Andrásné és Molnár Ágnes mondták el ünnepi gondolataikat. Levetítésre került a két osztály által készített fotó-összeállítás, ami az elmúlt évek legemlékezetesebb perceit örökítette meg. A szalagokat mindkét osztály esetében az osztályfőnökök tűzték fel. Rövid szünet után a 12. A osztály bemutatta DISCO-táncát, majd a 12. B-sek következtek bajor sörtáncukkal. Az est fénypontja a 12. évfolyamosok bécsi keringője volt, melyet követően végzős diákjaink szüleikkel, ismerőseikkel, diáktársaikkal és tanáraikkal táncolhattak.
Az ünnepelt diákok elmondása szerint a Balassiban töltött évek legszebb perceit élték át a rendezvényen.
A csodálatos szalagavatói ünnepség műsorát Faragó Ildikó tanárnő állította össze és tanította be. A rendezvényt Marosiné Dékán Andrea tanárnő és Kaszab László tanár szervezte.

Válogatás a szalagavató képeiből:

A szalagavatóhoz kapcsolódó videók:

A szalagavatóhoz kapcsolódó fotók: